آمبولی ریه ، غذاهای مفید و عوارض بعد از درمان آمبولی ریه چیست
آمبولی ریه ، غذاهای مفید و عوارض بعد از درمان آمبولی ریه چیست
در این مطلب از سایت خشدار
می خواهیم در مورد آمبولی ریه ، غذاهای مفید و عوارض بعد از درمان آمبولی
ریه چیست صحبت کنیم امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
آمبولی ریه چیست
آمبولی ریه (به انگلیسی: Pulmonary embolism) به وجود لخته خون یا گاهی چربی در یکی از سرخرگهای ریوی ویا بافت ششها گفته میشود.
این لخته خون نخست در یکی از سیاهرگهای عمقی اندام تحتانی یا لگن شکل میگیرد.
آمبولی چربی بیشتر از ناحیه یک شکستگی استخوانی پایه ریزی میشود.
لخته خون یا آمبولی چربی از راه جریان خون و
با گذشتن از قلب به یکی از سرخرگهای خونرسان بافت شُش راه یافته و در
آنجا مستقر میگردد.
این پدیده سبب بسته شدن سرخرگ شده و بنابراین توانایی تنفسی کاهش مییابد و گاهی بافت ریه از میان میرود.
آمبولی ریه در همه سنها میشود رخ دهد ولی در بزرگسالان رایجتر است.
آمبولی ریوی نتیجه نهایی ترومبوز ورید و یا
لخته عمیق خون در نقاط دیگر بدن است. DVT اغلب در پا آغاز می شود اما
همچنین می توانند در رگ در داخل حفره شکم و یا در بازوها رخ دهد.
منبع » بیتوته
Comments
Post a Comment